Lene Scmidt

Jeg tilbyder familie – par – og individuel psykoterapi.

I den individuelle terapi kan du arbejde med det der fylder i dig. Det kan eksempelvis være livskriser, en følelse af at være faret vild i sig selv, vanskeligheder i dine nære relationer, følelsen af ensomhed, uro, angst, tab og sorg eller at sidde fast i gamle mønstre.

I parterapien tilbyder jeg hjælp til at udvikle parforholdet i en mere positiv retning. Det kan f.eks. være at I ønsker at blive bedre til at tale sammen og kommunikere bedre, at I savner at føle tillid og nærhed eller, at I har mange skænderier og havner i fastlåste mønstre som skaber afstand imellem jer.

I familieterapien arbejder vi med at styrke relationerne imellem jer i jeres familie. Temaerne kan f.eks. være bekymringer for jeres barns trivsel, forældre – og voksenroller, børn med særlige behov, nybagt familie, opdragelse og ansvar og konflikter mellem teenagere og forældre.

Jeg er uddannet Familie- og psykoterapeut, fra Dansk Familieterapeutisk Institut og har arbejdet som terapeut gennem flere år og haft egen praksis siden 2016.

Foruden uddannelsen som familie – og psykoterapeut er jeg NLP practitioner i kommunikation og forandring, har kurser i chok/traume terapi og Emotionsfokuseret parterapi.

Jeg er medlem af Dansk psykoterapeutforening og modtager løbende supervision.

Kontaktoplysninger:

Tlf nr  53603882

Mail: Leneschmidt@protonmail.com

Webside: www.leneschmidt.dk